Sol & Skugga

Skräddarsydda solskydd från egen fabrik. Helt enkelt.

ic_solochskugga

 

Med anor från 1954

Allting började 1954 när Roland Olofsson startade ett grossistföretag med inriktning på persienndetaljer, ett företag som under flera sekel var ett av branschens ledande.

1991 köpte hans två söner Lage och Mikael en markisfirma som än idag ligger i Timrå. År 2000 startades tillverkning av interiöra produkter så som persienner och plisséer. Idag har vi fler än 100 återförsäljare i hela landet och även en del utanför Sveriges gränser.

2009 startades Sol & Skugga av Markus som är barnbarn till Roland. Sol och Skuggas inriktning är slutkonsument i storgöteborg.solochskugga_logo2

Vårt arbetssätt

1. Vi vill gärna att vi börjar med att ni kommer in till vår utställning där vi gemensamt går igenom vilken/vilka produkt/er som är bäst lämpade för just er hemmamiljö. Vi gör självklart hembesök ifall ni inte har möjlighet att ta er till oss.

2. Nästa steg är mätning och kontroll av fastigheternas förutsättningar. Här tittar vi även på lämpliga tyger och färger då det är mycket lättare att göra på plats där produkten skall sitta.

3. När offert är godkänd läggs beställning. Från orderdag tar det 1-2 veckor tills vi har produkten redo för avhämtning, beroende på hur stor beläggningen är i fabriken. Vill ni att vi hjälper till med montering så får ni lägga till 1-3 veckor.

Adress: Brodalsvägen 1D, 433 38 Partille
Telefon: 031–44 66 55
E-post: info@solochskugga.se
Mer information: www.solochskugga.se