Verisure

Verisure

 

Smarta tjänster för hemmet och familjen

Tänk om det fanns ett hemlarm som kunde stänga av kaffebryggaren eller tala om för dig när barnen kommer hem från skolan, även när du själv inte är hemma. Med Verisure får du så mycket mer än ett vanligt hemlarm – du får ett uppkopplat smart hem.

Larma på och stäng av ditt hemlarm med din mobil. Styr ditt lås, belysning eller annan elektronik på distans. Få meddelanden i mobilen när barnen kommer hem. Läs av inomhustemperaturen eller luftfuktigheten och bli varnad när brandlarmet går, oavsett var du är.

Genom att använda modern trådlös teknologi, kombinerad med Verisure App och Mina Sidor, din kontrollpanel på nätet, håller Verisure dig i kontakt med ditt hem och din familj – var du än
befinner dig.

Verisure i korthet

Verisure är det nya namnet för Securitas Directs hemlarm. Vi ger uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grundvalar i vårt erbjudande.

Vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.

verisure_logo

Thomas Katby
070–508 38 01
Kontakt
www.verisure.se